progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#1
Iam trying to get my onboard realtek digital optical sound to work.
And when i select the device (Realtek Digital Ouput sound) in progdvb , the min i record a channel and want to zap to another 2ND channel the app →CRASHES← and exits abrupt without warnings or anything !!

The same happends when selecting system type instead of progaudio renderer !!

THIS ↑ SUCKS BALLZ!!

have attached some logs !
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro
Attachments
Logs.rar
(13.72 KiB) Downloaded 54 times

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#3
Prog wrote:
Mon Dec 24, 2018 9:12 pm
Crash to fast :) What audio codec for mpeg audio? Try change it.
Yeah, very "hee-Haw" funny
Image

Indeed , essentially i had to change all decoders to LAV to get it to work :mrgreen:

EDIT On A SIDE NOTE !!! I GET THE following ERRoR ↓ when i try to BITSTREAM AC3 !!

Image

Although, when i uncheck Bitstream support through Lav filters. I Get sound back !!
Also, sometimes the audio is NOT alway's in sync with VIDEO while LIVE watching !! This happends with any setup , wheiter it is hdmi or optical output !!

Just so you know Progdvb..

cheers u up,
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#5
Prog wrote:
Tue Dec 25, 2018 5:53 am
For 100% sync need Prog demux and Prog Audio render.
sorry, need more INPUT ?? By "prog demux" do i need additional plugin to put somewhere!? I don't get it?

I already using prog Audio Renderer as TYPE "Audio Renderer" in settings !!

What else am i missing / can i do to fix the sync issue !?

Also, i want to be clear on this matter.
Although "SOME channels don't play in sync (not all !!) AND ONLY WHILE LIVE watching !! The A/V from my recordings do play JUST FINE and in → SYNC ←

But some recordings do HAVE OTHER MAJOR FLAWS, like time index is screwed up !!!
Like an record of about 5 min will show in player as 25:xx:xx !!!!! YES 25+ HOURS :shock: !!!!

Only with VLC player its watchable from start to end, but i can't fast forward in the conventional way and have to skip proportions using mouse to skip forward !!!!

I hope you improve the playback (live) / recording feature of progdvb in the future :idea:

Tis russian :lol:

regards,
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#7
Prog wrote:
Tue Dec 25, 2018 5:23 pm
1. Prog demux on first page of settings.
2. Where is 25:xx:xx? Send me screen.
Oh yeah that ... I have never changed that , and alway's used default settings Prog demux yes ...

and as for the proof of timings ↓ ..
Image
thanks in advance,

cheers u Up
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#9
Prog wrote:
Tue Dec 25, 2018 5:40 pm
I am not have idea about time in other players. In TS mode ProgDVB record "is as".
The messed up time index from the recording in question shows in EVERY player !!
It happends/shows in reputated MPC-HC (snapshot i posted) , and VLC player aswell !?
The only difference is, through Vlc player i can skip forward to watch the whole content !! Whereas with MPC, the clip play's in an continues repetitive LOOP !!

so , is there nothing that can be done about this !? Oh nuts.. & ... baallllzz :mrgreen: !
I've said it once, and i say it again... TIS RUSSIAN :P

oh well, thanks anyway

cheers,
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#11
Prog wrote:
Tue Dec 25, 2018 6:10 pm
ProgDVB not record any timetable (no tables in TS). Only record stream byte by byte.
In any case, i have noticed allots of freez/stills during live playback of certain channels in progdvb i!!!??

That behavior may be very well the cause of the corrupted messed up time index of my recorded files.!!

And N-O its not on my iptv providers part for this to be happening!!
I have checked that behaviour on my iptv box, and the very same channels that freez / pauses mids LIVE playback on progdvb , DO INFACT play smooth and NICE on my iptv box !!!

So there's certainly something going on with progdvb app !!!

thanks anyway,

btw, Merry bugmas :wink:

cheers,
td
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#13
Prog wrote:
Tue Dec 25, 2018 8:02 pm
What type of stream? Try push on pause and collect 20-30 seconds of traffic.
It has happend both on h264/AVC & mpeg2 streams !

What do you mean by "pause and collect 20-30 seconds of traffic"?
Do you want me to upload and share an piece of recording ? I have to say, it doesn't happening alway's!
So, i'll have to wait the right time for this to happend again and record an sample to show you. But i'll keep it in mind to do so.

If it's all the same, i'll record an piece now and await your answer before i upload it.

EDIT mkay, i have noticed the following in progdvb when that ↑ happends. Progdvb reports lots of "Error timeouts" on multiple channels. That is something i do get allot !!
Also, one time the channel i want to watch live does play in sync... But allot of times, the channel doesnt play nice and in sync !!!! Sometimes, when click/choose and selecting the problematic channel again. the sync gets fixed and A/V play's in sync !? I dont know what to make of it !! This happends regardless of decoder type or renderer !?

thanks,

cheers
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro

Re: progdvb crash/exits audio setup !?!?!

#15
Prog wrote:
Wed Dec 26, 2018 7:13 am
I am meat transport. Send me this link.
prog,

i DO NOT understand your question (Tis Russian :lol: ) ? You want me to send "a" link ?

Do you want me to upload an piece of recording and send u an DL link ? THat it?
If yes, do you only want an bad recording sample ? Because , it do not happend alway's and usually the channel gets recorded just fine as it meant to be :D / .
I mean , when i have an propper / clean stream record i do not have a messed up time index and/or incomplete recording .

cheers,
TD
Current Main System:
MOBO: Sabretooth FX990 R2.0
CPU: FX-8350BE@4,7Ghz
Cooling: NZXT x52
GPU: RX580 8GB
SSD: Samsung EVO 850 250GB
RAM: 16GB PC3-12800 Quad Channel
Monitor: MSI Optix G27C2
OS: Windows 10 x64 Pro