Page 119 of 119

6 tuners on and crash

Posted: Tue Oct 03, 2017 6:26 am
by un_ottico1965
hi, i have the octa-tuner tbs 6209.
when i work with the first 5 tuners, the program run well.
but i have 3 tuners that are stopped.
so, i open the sixt tuner, search channels
and at the end all is ok.
but, when i try to press any channel the program crash.
when it restart, it crash without touch nothing.

solution anti-crash:
i go inside the file ProvidersEngine, located in c:\programdata\progdvb
i check this part:
Count=6
src0=bda.80016499.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 0
src1=bda.80016498.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 1
src2=bda.8001649B.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 2
src3=bda.8001649C.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 3
src4=bda.8001649E.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 4
src5=bda.80016497.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 5

i touch count and i fix it with number 5 (count=5)
i delete the last string (src5=bda.80016497.4:{BDA} TBS 6209 Tuner 5)
save the file and close

when i restart progdvb it run ok, but obviously with 5 tuner like before.

can finally fix the problem for the crashes if i use more tuners ???
i need to have 8 work fine, thank.

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Tue Oct 03, 2017 6:53 am
by Prog
This is only part of logs.
But do you can enable more 5 tuners in other software? Looks like driver limit.
Also try change change settings of BDA in ProgDVB. For example disable TIF.

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Wed Oct 04, 2017 8:25 am
by un_ottico1965
sorry, disabling tif.
where i found this thing ???

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Wed Oct 04, 2017 8:30 am
by Prog
Settings->[device name] ...

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Wed Oct 04, 2017 6:56 pm
by un_ottico1965
when i deselect the tif case and restart the program,
the channel is all black.
when i turn on tif the channel return to work.
i don't think this is a solution for see 8 tuners,
because the program is all black.
thank.

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Fri Oct 06, 2017 6:51 pm
by avada
Prog wrote:
Sat Sep 30, 2017 11:26 am
Afaik madVR not support API for OSD like Microsoft renderer.
I don't know what you mean by this, but I know that HD skin works with madVR temporarily if I start ProgDVB with EVR than change to it. The only way it works.
So I don't think there's anything wrong on madVR's side in this regard.
See attached picture:
progdvb-madvr-HD_OSD.png

Re: bug feedback - post newly found progdvb bugs here

Posted: Sat Oct 07, 2017 5:46 am
by Prog
Please do new thread for every new bugs. Why BDA and madVR in one thread??