Page 23 of 29

Re: Feature Requests

Posted: Thu Aug 14, 2014 6:10 am
by Prog
Yes. But you can install 2 copes of ProgDVB with different settings and use ProgTV from one copy and ProgDVB from other (in portable mode)

Media Server Home

Posted: Tue Aug 19, 2014 3:19 pm
by Thex
Will on both version work "quick update mode" + copy channel list?

It's known know PIP will work on pro ver, but will pro version allow to stream channels from same transponder?

Re: Feature Requests

Posted: Thu Aug 21, 2014 4:31 pm
by Prog
I am not sure about quick mode but yes, you can copy bin files from old folder to other.
2. Yes. From same transponder. Hardware limit of dvb device.

Re: Feature Requests

Posted: Sat Aug 23, 2014 5:32 pm
by Thex
Thanks.
I would improve mode Current channel. Clients can... so that other client won't interrupt first client or ProgDVB when all streamed channels are on same TP)(new option don't change channel on same)?

Also in web page, possibly highlight current channel/TP and group by transponder :idea:

Re: Feature Requests

Posted: Tue Nov 25, 2014 8:45 pm
by evarost
Hi Prog,

One suggestion related to PMS: Please, can you add the SDT table (Service Description Table) to the streaming? Without this table the player can't show the name of the channel.

I hope you agree this! :wink:

Re: Feature Requests

Posted: Fri Nov 28, 2014 6:39 am
by Prog
SDT and EIT must be in current version. But for sat ip ProgDVB must open SDT PID at first...

Re: Feature Requests

Posted: Fri Nov 28, 2014 7:54 am
by evarost
Prog wrote:SDT and EIT must be in current version. But for sat ip ProgDVB must open SDT PID at first...
Ok, so I hope you do the right.
Thank you!

Re: Feature Requests

Posted: Wed Dec 10, 2014 7:40 am
by evarost
evarost wrote:
Prog wrote:SDT and EIT must be in current version. But for sat ip ProgDVB must open SDT PID at first...
Hi Prog,

Related to my request, I like to ask about this test: I set ProgDVB with PMS enabled, then I copy the URL of one channel, I open the good testing tool "TSReader Lite" and I select the HTTP mode, then in this application I open the URL of the channel. The result is that PMS is rewriting the PMT table and creating a new SDT table. It's this the expected behaviour? I feel that the TS needs to have the original tables, rigth?

Thank you for your time!

Re: Feature Requests

Posted: Wed Dec 10, 2014 8:02 am
by Prog
ProgDVB/server do new PAT/PMT but not change SDT.

Re: Feature Requests

Posted: Thu Dec 11, 2014 8:54 am
by evarost
Prog wrote:ProgDVB/server do new PAT/PMT but not change SDT.
Hi,

So, it's possible to incorporate an option to disable the PAT/PMT rewrite and send the original one plus the other tables? :idea:

Re: Feature Requests

Posted: Thu Dec 11, 2014 5:46 pm
by Prog
In all ts mode. If you like sent only one channel then PMT/PAT must be changed.

Re: Feature Requests

Posted: Fri Dec 12, 2014 7:56 am
by evarost
Prog wrote:If you like sent only one channel then PMT/PAT must be changed.
Why? If the client can work with multiple programs, this isn't a problem. It's like filtering pids in a stream. My suggestion is not to change the current working mode, that it's the correct way for all clients, but provide an option to not modify tables and send all untouched to the client. With this the client can parse EIT, read channel name, etc.

Please, try it with the VLC! In it you should view multiple programs, but only one has audio/video. This is the idea.

Re: Feature Requests

Posted: Fri Dec 12, 2014 9:42 am
by Prog
This one stream. I am not can send data from one channel and tables from all channels from transponder. Because any client software detect all channels.

Re: Feature Requests

Posted: Fri Dec 12, 2014 11:25 am
by evarost
Prog wrote:This one stream. I am not can send data from one channel and tables from all channels from transponder. Because any client software detect all channels.
Yes, this is correct for regular clients, and the PMT/PAT rewriting is the common solution. But, if you use a client than can work with "filtered" streams, you don't have any problem. Please, try this: enable "PMT/PAT passthrough" in your code and try to connect using VLC... you can view the program you're streaming, and others are "black". I only request to enable this passthrough mode as an option, so only if the user request it.

Please! :wink:

Re: Feature Requests

Posted: Fri Dec 12, 2014 4:07 pm
by Prog
This mode in not correct. I am not like have option for "bad mode" :)