X3m SPC1000 full signal, zero quality

#1
Hi there,
I've got the x3m SPC1000 DVB-S Card, installed under Vista 32Bit and Windows 7, 64Bit. My problems occur under both systems, so I think it is not relevant.
My Problem is: The BDA driver is installed along with the latest ProgDVB Version. I use the BDA driver, use default settings for my universal LNB and the satellite is ASTRA 19.2.
ProgDVB seems to find the card and shows the channel list for Astra. When I choose a channel, the small info-dialog comes up, showing signal strength etc. The value for L is 100%, Q is 0%, Format is detected as Pal (576i), mpeg2 encoding.
My question is: What does L:100% with Q 0% point to? These values are shown for every channel I choose.

#2
Possible driver issues...

Does the original software work, that came with your tuner?
My signature:

Please read here:
On Bug Reports And Other Complaints
and there:
BOARD RULES - READ THIS!



I don't give support by e-mail or PM.

And I will never assist on PayTV hacking.
PM ME FOR THIS AND YOUR ACCOUNT WILL BE DELETED IMMEDIATELY, WITHOUT ANY WARNING!!!

NEVER EVER DARE TO CONTACT ME FOR PRO VERSION ISSUES!
I am not responsible for that.
Check the 'Activation' section.

Please keep it in English here, or Russian in the Russian section, or German in the German section.

I don't read nor write Klingonian or any other language than English and German.
Addressing me personally in any exotic language will be treated as severe insulting! Be warned!!!


1.)AMD Phenom II x4 940, GA-MA770-UD3, 8 GB DDR2-6400. 7 Pro SP1 x64 + XP Pro SP3 x86
DVB-S2: Cynergy S2 USB HD
2.)P4 3200 i865G (F-S Scenic W600pwr) XP Pro SP3
DVB-S: hauppauge WinTV Nexus-S rev. 2.2, driver TT 2.19h, hardware mode

19.2°,13°,28.x°E,30°W, DiSEqC 1.0


Auf Deutsch:
DVB-Cube <<< Das deutsche DVB-Forum >>>
cron