channels don't play

#1
Hi there,

I am new to Progdvb, is there a reason as to why not all channels open using IPTV? its just black screen

Is it because I am not using any hardware care installed?

My other question is, how can I add more channels which are missing from the list that comes with the program as standard

any help would be appreciated

thank you

Re: channels don't play

#3
mjall wrote:
Sat Jun 09, 2018 7:03 am
Hi there,

I am new to Progdvb, is there a reason as to why not all channels open using IPTV? its just black screen

Is it because I am not using any hardware care installed?

My other question is, how can I add more channels which are missing from the list that comes with the program as standard

any help would be appreciated

thank you
Do you have sound?
or no pic and no sound?

Re: channels don't play

#4
ivtec wrote:
Mon Jun 11, 2018 2:48 am
mjall wrote:
Sat Jun 09, 2018 7:03 am
Hi there,

I am new to Progdvb, is there a reason as to why not all channels open using IPTV? its just black screen

Is it because I am not using any hardware care installed?

My other question is, how can I add more channels which are missing from the list that comes with the program as standard

any help would be appreciated

thank you
Do you have sound?
or no pic and no sound?

Hi there - no sound or picture, it just says preparing then the OSD goes and it's just black screen, I can only access like 10 channels in each country maximum, it's a bit weird

Re: channels don't play

#5
Prog wrote:
Sat Jun 09, 2018 2:50 pm
1. Please enable logs (Options->Debug->Logs) and send me after open of bad channels.
2. You must have some source of channels. I am not TV provider.
ok I have enabled logs, now what to do?

I understand you are not a TV provider however if I am new to this thing, how do I learn what I need to obtain new channels??

Re: channels don't play

#9
I'm missing the channels from the list. I noticed that something came up that was not before ... and that's sevice01, and since the appearance of it, the channels from the list are being deleted. Why is this happening and why is this file service01?

It's iptv and m3u leaf.
cron