Re: MadVR

#4
Prog wrote:
Sat Oct 07, 2017 5:01 pm
I am not have bug on my PC. May be some specific of your video card (for example too low memory). You can ask author directly.
I doubt that my card with 1GB ram is an issue. Also it seems exceedingly unlikely to be a madVR issue since I get the HD skin if I switch to madVR on runtime, and I don't get the HD skin even with EVR if I change from madVR, I have to restart first. MadVR only display's whatever it gets.
It's not like the HD skin is displayed with glitches, the SD skin is displayed. (stretched to 16:9). So that can only mean madVR gets the SD skin even though I set HD.

Re: MadVR

#6
Prog wrote:
Sat Oct 07, 2017 5:28 pm
Thren MadVR working with 720x576 but not working with 1980x1080 bitmaps.
But it does when I switched from EVR within progDVB? (Untill I restart progDVB)
Doesn't seem logical.

Re: MadVR

#8
Prog wrote:
Mon Oct 09, 2017 5:15 am
I am not can repeat problem and not have idea. May be some bug on my side may be no. But your video driver not typical.
That's very strange because this has happened always from the first minute with madVR support to right now.

What do you mean by my video driver being atypical? I use the standard Nvidia drivers. The latest at this point.

Maybe my configuration files help, if there's some setting that affects this:
ProgDVB_2017-10-09.7z
(1.66 MiB) Downloaded 95 times
(There aren't any sensitive information stored in them, right?)
madvr-settings.7z
(96.82 KiB) Downloaded 80 times